DECOMEDICAL

Corrigeer storende oneffenheden

De Decomedical is een apparaat waar gebruik wordt gemaakt van radiofrequentie golven. De behandeling is uiterst veilig, snel en nagenoeg pijnloos met een verbluffend en direct resultaat. Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). U ziet aan het eind van de behandeling geen roodheid meer. Dit is het mooiste van de behandeling; u ziet gelijk resultaat!

COAGULATIE: HOE WERKT HET?

Door middel van hoogfrequente wisselstroom ontstaat er in het lichaam warmte. De warmte concentreert zich op de plek waar we met een naaldje de huid aanraken. We kunnen u met het Decomedical apparaat heel plaatselijk behandelen. Op deze manier wordt uw gezonde huid niet beschadigd en zijn er geen bijwerkingen. Daarnaast is er op deze wijze geen chirurgische ingreep nodig en wordt de vorming van littekens voorkomen.

NA HET COAGULEREN

Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat u de eerste paar dagen de plek droog houdt zodat er een korstje op komt, daarna niet aan het korstje krabben, deze valt er vanzelf af, na 10 tot 14 dagen is deze volledig hersteld. De eerste 3 dagen niet naar de sauna of een zwembad gaan en dat u de huid goed beschermt tegen de zon. Omdat de huid de eerste 2 weken na de behandeling kwetsbaar is, raden we aan om de huid 2 weken na de behandeling te beschermen met een SPF (Sun Protecting Factor) van minimaal 30 wanneer de behandelde huid wordt blootgesteld aan de zon.

 

Ga de eerste 72 uur niet sporten vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten. Geen crèmes met parfum of andere irriterende ingrediënten gebruiken de eerste 3 dagen. Deze behandeling wordt meestal in het voor en najaar gedaan.

Voor de behandeling wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Hierdoor weten we zeker dat de behandeling gegeven kan worden en zo kunnen we voor het beste resultaat zorgen.

Indicaties:

 • Couperose
 • Bloedblaasjes
 • Spider Naevi
 • Steelwratjes (fibromen)
 • Pigmentvlekken
 • Xanthelasma
 • Bindweefselwoekeringen

 

Contra-indicaties:

 • Pacemaker
 • Zwanegrschap
 • Herpes
 • Ontstekingen in het te behandelen gebied

 

Starttarief per 15 min

 €25,00

 

per minuut extra

€1,00

TARIEVEN

DECOMEDICAL IS GOED VOOR HET VERWIJDEREN VAN:

COUPEROSE

Couperose is een verschijnsel waarbij kleine bloedvaatjes (haarvaatjes) in het gezicht beschadigd raken. De vaatjes verdwijnen niet vanzelf. Couperose wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren.

 

Wanneer het samentrekken en verwijden van de haarvaten verstoord raakt ontstaan er rode vlekjes, bolletjes en draadjes. De haarvaatjes reageren door wijder en nauwer te worden onder invloed van warmte en kou, stress, gekruid voedsel, alcohol en dergelijke.

Hoe ontstaat couperose?

Het ontstaat veelal spontaan als gevolg van het natuurlijke ouderdomsproces van de huid. Het is een onschuldige aandoening die met name in het gelaat zichtbaar is. Komt veelal voor op de wangen.

 

DE behandeling

Gesprongen aders worden gecoaguleerd (door middel van een warm naaldje wordt het vaatje voorzichtig dicht gebrand) met het Decomedical apparaat. Het decomedical apparaat werkt met een hoogfrequent signaal en sluit gesprongen bloedvaten, door de coagulatie zijn de gesprongen aders direct verwijderd.

FIBROMEN

Gewone benamingen zijn 'wild vlees' of ' steelwrwatjes'. Een fibroom is een goedaardige, vaak stekelvormige uitstulping van de huid. Ze worden ook wel steelwratjes genoemd. Fibromen komen vaker voor bij ouderen, mensen met overgewicht en bij mensen met Diabetes Mellitus.

 

De voorkeursplaatsen voor fibromen zijn in de oksels, liezen, onder de borsten bij vrouwen en in de hals. Ze worden vaak als cosmetisch storend ervaren.

Hoe ontstaan fibromen?

Het is nog onduidelijk hoe deze steelwratjes ontstaan. Er bestaat wel enige relatie met overgewicht en hormonen (ontstaan vooral na de menopauze). Ook wordt er gezegd dat ze onstaan als er huid in de verdrukking komt, bijvoorbeeld een fibroom langs een bh rand.

 

DE behandeling:

Het verwijderen fibromen gebeurt met het Decomedical apparaat. De hoogfrequente wisselstroom zorgt ervoor dat de aandoeningen verwijderd kunnen worden. Dit gaat met behulp van een naald. Het fibroom wordt eerst vastgehouden met een pincet, dan met de naald wordt de fibroom ' doorgesneden'. Daarna wordt er met een soort bolkopje op de huid stroom gebracht (waar de fibroom zat) om de huid weer egaal te maken.

BLOEDBLAASJES

 

Een bloedblaasje is een kluwen van kleine oppervlakkige bloedvaatjes die zichtbaar worden als kleine rode bultjes op de huid. Deze kleine rode bultjes worden als cosmetisch storend ervaren. Komen vaak voor in het gezicht en in de hals.

Hoe ontstaan bloedblaasjes?

De oorzaak hoe bloedblaasjes kunnen ontstaan is niet bekend. Vaak ontstaan ze vanaf ongeveer 30e levensjaar en ontstaan vaak spontaan, door stress of bij zwangerschap.

 

DE behandeling:

Met het Decomedical apparaat worden de bloedblaasjes gecoaguleerd, het blaasje wordt van binnenuit gestold, waarna het lichaam zelf het stolsel oplost. Hierna ontstaat er een korstje op de plek waar het bloedblaasje zat. Dit verdwijnt vanzelf na een paar dagen.

SPIDER NAEVUS

Een Spider naevus (ook wel spinnetje genoemd) is een veel voorkomende onschuldige vaataandoening van de huid.  Bij Spider Naevi zie je een spinvormig haarfijn bloedvaatje, met in het midden een rood vlekje of bobbeltje. Als je op het midden drukt, verdwijnt de roodheid meestal. Spider Naevi zitten in het gezicht, op het bovenlichaam en op armen en handen.

Hoe ontstaan Spider Naevus?

Spider naevus ontstaan door plaatselijke verwijding van een klein bloedvaatje in de huid.  Ze komen vaak voor, vooral bij kinderen en zwangere vrouwen.

 

DE behandeling:

Op het Decomedical apparaat wordt een naaldje gezet, vervolgens gaat er een zwak voltage door de naald heen, dat het puntje van de naald verhit wordt. Dankzij de warmte stollen de eiwitten in het bloedvaatje, waardoor deze verbrandt. De Spider Naevi vermindert hierdoor. De behandeling is soms kortstondig gevoelig. Of de warmte gevoeld wordt, is vooral afhankelijk van de plek waar het naaldje wordt neergezet. Na de behandeling wordt er verzachtende Aloë Vera gel aangebracht. De huid is plaatselijk een beetje rood, maar dit verdwijnt vaak al na een paar uur.

PIGMENTVLEKKEN

Pigmentvlekken zijn onregelmatige, bruine vlekken die bij veel mensen op de huid voorkomen en dan met name op de rug, handen en gezicht. Andere namen hiervoor zijn: ouderdomsvlekken, levervlekken, zonnevlekken. Wordt vaak als cosmetisch storend ervaren.

Hoe ontstaan pigmentvlekken:

De pigmentvlekken ontstaan voornamelijk daar waar de huid veel in de zon komt. Daarom hebben de meeste mensen vanaf de middelbare leeftijd er wel een paar: hoe ouder iemand is, des te meer zon er op de huid is geweest.

 

Wat minder bekend is, is dat pigmentvlekken ook kunnen ontstaan door verwondingen zoals schrammen. Ook allergische reacties en infecties van de huid kunnen overmatige pigmentvorming veroorzaken. Daarnaast kan het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten leiden tot irritatie en pigmentvlekken, net als het gebruik van medicijnen. De combinatie parfum en zonlicht kan ook pigmentvlekken veroorzaken, door een reactie van bepaalde bestanddelen in het parfum met de UV-stralen.

 

! Een pigmentvlek die verandert, niet meer gelijkmatig van kleur is, bloedt, jeukt of andere klachten geeft kan kwaadaardig zijn. Ga in dat geval naar de huisarts om ernaar te laten kijken !

 

DE  behandeling:

Op het Decomedical apparaat wordt een naaldje gezet, vervolgens gaat er een zwak voltage door de naald heen, dat het puntje van de naald verhit wordt. Dankzij de warmte stollen de eiwitten in het bloedvaatje, waardoor deze verbrandt. De pigmentvlekken verminderen hierdoor.

 

Xanthelasma zijn goedaardige plaatselijke platte vetophopingen op en rondom de oogleden. Deze afwijkingen worden vaak gezien bij oudere mensen met een middelbare leeftijd.  Ze zullen niet spontaan verdwijnen maar zullen altijd goedaardig blijven.

XANTHELASMA

Hoe ontstaat Xanthelasma?

Xanthelasma ontstaan door een stoornis in de (plaatselijke) vetstofwisseling. Soms zijn deze vetbuitjes een uiting van een te hoge bloedcholesterol gehalte. Bij sommige mensen is de bloedcholsterol gehalte te hoog, bij anderen normaal. De aandoening kan in de familie voorkomen. Xanthelasma wordt ook beschouwd als een vorm van huidveroudering.

 

DE behandeling:

Er wordt een klein naaldje op het Decomedical apparaat gezet en door elektrische stroom die de plaques heel secuur vanaf het oppervlak van die huid verhitten. De verhevenheden worden verweekt en zullen daarna verschrompelen.  Na de behandeling zijn er enkele oppervlakkige korstjes zichtbaar rondom de ogen. Deze vallen na enkele dagen af. Er zijn een paar behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de oorzaak en de uitgebreidheid van de vorm van Xanthelasma.

 

 

Ook wel bindweefselbultjes genoemd.

Dit zijn goedaardige huidkleurige bolvormige gezwellen die vooral in het gezicht ontstaan. Het zijn ophopingen van vetweefsel. Ze kunnen erg verschillen in grootte. De woekeringen zijn onschuldig maar kunnen wel storend zijn.

Hoe ontstaan bindweefselwoekeringen?

De oorzaak hoe bindweefselwoekeringen ontstaan is niet bekend.

 

De behandeling:

De bindweefselwoekering wordt behandeld met het Decomedical apparaat. Op de plek waar we met het naaldje de huid aanraken, concentreert de warmte zich. Het bindweefselbultje verschrompelt hierdoor en verdwijnt. U bent binnen enkele minuten verlost van het bindweefselbultje.

 

BINDWEEFSELWOEKERINGEN

MAAK GELIJK EEN AFSPRAAK!

CONTACT

Beauty R You

Molenweg 57

9365 PB Niebert

Kvk: 61995568

BTW nummer: 108386132B01

Bank: NL84INGB0006696358

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van Beauty R You!

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

De salon is geopend op afspraak

13.00 - 21.00 uur

gesloten

13.00 - 21.00 uur

gesloten

10.00 - 17.00 uur

gesloten

gesloten