NAGELSTYLING

NIEUWE SET NAGELS NATUREL

Er wordt gekeken naar de nagels en op dat moment bepaald welke producten het beste kan worden gebruikt om de nagels naar zin te maken. Dit kan met verlenging, maar kan ook zonder verlenging. Zonder verlenging worden de nagels wat steviger gemaakt.

€50,-

OPVULBEHANDING

vanaf

€40,-

- French Manicure

Een French manicure is bedoeld om je nagels natuurlijk te laten lijken. Kenmerkend is de witte halve maan (lanula) een de bovenkant van de nagels en de rest van de nagel die met een transparante gel is gezet. Voor de variatie kan de nagel geaccentueerd worden met een zachtroze kleur, de French (het randje) kan in elke gewenste kleur gemaakt worden. Met glitter, met steentjes, de mogelijkheden zijn eindeloos.

€9,50*

- 1 kleur

Magnetic gellack combineert het gemak van nagellak met de kwaliteit van gel. De gellack blijft minimaal 2 weken mooi op handen en voeten.

€8,-*

- Glitter/nailart per nagel

Nailart staat voor alle manieren waarop nagels versierd kunnen worden. Nagels kunnen prachtig versierd worden met verschillende materialen zoals: verf, plaatjes, steentjes, glitter en stempels. Het kan gecombineerd worden met verschillende kleuren.

€1,50*

* Deze prijs komt bovenop de normale prijs

KUNSTNAGELS VERWIJDEREN + MANICURE

De kunstnagels worden professioneel verwijderd met een freesmachine. Nadat de kunstnagels verwijderd zijn verzorg ik de natuurlijke nagels met een manicure. Handen reinigen, nagelriemen terugduwen, overige nagellak verwijderen, nagels vijlen, seal & protect gel, nagelriemolie, handcrème.

€30,-

GELLAK NATUURLIJKE NAGELS + VERSTEVIGING

€37,50

Dit wordt bij breekbare nagels aangeraden. Er wordt een gel aangebracht om de nagels te verstevigen zodat de nagels niet snel kunnen breken en de producten ook beter blijven zitten.

GELLAK NATUURLIJKE NAGELS

Magnetic gellack combineert het gemak van nagellak met de kwaliteit van gel. De gellack blijft minimaal 2 weken mooi op handen en voeten.

vanaf

€25,-

SEAL EN PROTECT BEHANDELING

€30,-

Deze behandeling zorgt ervoor dat breekbare, beschadigde en gespleten nagels weer hersteld worden. Dit word onder een gellack aangebracht worden, waardoor de nagels goede ‘voeding’ krijgen. Bij klanten waar het product niet goed op hecht, helpt de Seal & protect ook heel goed, deze zorgt voor goede hechting.

  • Creëert extreem sterke hechting
  • Het beschermt de natuurlijke nagel
  • Hersteld zichtbaar beschadigde nagels die loslatende laagjes hebben
  • Kan worden gebruikt om liften van gel weer vast te hechten

MAAK GELIJK EEN AFSPRAAK!

CONTACT

Beauty R You

Molenweg 57

9365 PB Niebert

Kvk: 61995568

BTW nummer: 108386132B01

Bank: NL84INGB0006696358

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van Beauty R You!

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

De salon is geopend op afspraak

13.00 - 21.00 uur

gesloten

13.00 - 21.00 uur

gesloten

10.00 - 17.00 uur

gesloten

gesloten