PRODUCTEN

"Schoonheid is een kracht, het is een charme; het is vooral een persoonlijke houding, een spirituele kwaliteit."

Het merk Germaine de Capuccini werd in 1964 opgericht door de Spaanse, charismatische en unieke persoonlijkheid Carmen Vidal. Dit merk is uitgegroeid tot de top 5 van wereldwijde cosmeticamerken en wordt in meer dan 80 landen gebruikt in de meest exclusieve schoonheidssalons, spa centra en de mooiste wellnesshotels. Germaine de Capuccini heeft enkele van ‘s werelds meest besproken formules en een baanbrekende vooruitgang in de huidverzorging ontwikkeld.

 

De succesvolle combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten met een toonaangevende technologie en uitstekende texturen heeft hen in staat gesteld om enkele van ‘s werelds meest invloedrijke producten te ontwikkelen die de schoonheidsindustrie ooit heeft gezien. De unieke werkmethodes mogen enkel door opgeleide specialisten worden uitgevoerd.

Carmen Vidal,

oprichtster Germaine de Capuccini

FILOSOFIE

Germaine de Capuccini profiteert van de ervaring van meer dan tweehonderd gespecialiseerde professionals en drie decennia aan activiteiten, alle gewijd aan huidverzorging.

Het doelbewust streven naar productkwaliteit heeft geleid naar een uitbreiding van de onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, waarbij maar één doelstelling voor ogen werd gehouden: het zoeken naar een balans tussen schoonheid en welzijn.

Vanuit dit uitgangspunt wordt de effectiviteit van de producten en behandelingen van Germaine de Cappuccini uitgebreid getest door artsen en esthetici die nauw met elkaar samenwerken.

De grondige kwaliteitscontroles voor, en na elk productieproces staan garant voor de veiligheid en de resultaten van alle producten en behandelingen.

 

Germaine de Capuccini is het eerste bedrijf in de sector huidverzorging dat werkt volgens een geïntegreerd managementsysteem. Kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu vormen de drie pijlers waarop de activiteiten van het bedrijf rusten. Er is een universum van effectieve formules en aangename texturen ontwikkeld om een specifiek antwoord te geven op elke esthetische behoefte en om de beste oplossing te bieden voor elk probleem dat aan de esthetica-professionals in schoonheidscentra wordt voorgelegd.

WAAROM GERMAINE DE CAPPUCCINI?

Germaine de Capuccini is een Spaans merk met meer dan 50 jaar ervaring in de schoonheidszorg. Het biedt een brede waaier aan producten en werkt met exclusieve werkmethoden die de beste en professionele behandeling garanderen. Bovendien heeft Germaine de Capuccini als één van de eerste cosmeticamerken ter wereld 3 begeerde kwailiteitsnormen: de Iso-, eco- en pharmacienorm wat staat voor huidvriendelijke, innovatieve producten op basis van natuurlijke ingrediënten, dierproefvrij, milieuvriendelijk en dermatologisch getest. Germaine de Capuccini staat in de top 5 van schoonheidsproducten wereldwijd.

 

Laat u verwennen van kop tot teen door uw speciaal opgeleide Germaine de Capuccini Schoonheids- en wellnesstherapeute. Ervaar pure ontspanning, extreme verwennerij en voel je herboren en vol energie.

MAAK GELIJK EEN AFSPRAAK!

CONTACT

Beauty R You

Molenweg 57

9365 PB Niebert

Kvk: 61995568

BTW nummer: 108386132B01

Bank: NL84INGB0006696358

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van Beauty R You!

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

De salon is geopend op afspraak

13.00 - 21.00 uur

gesloten

13.00 - 21.00 uur

gesloten

10.00 - 17.00 uur

gesloten

gesloten